HIV Commission workshop

HIV-COMMISSION_logo_web.jpg

This is the page on which all the links will appear for the HIV Commissioner Workshops on the 19th and 28th May 2020

Agenda for 28th May 2020

  • 15:00-15:10: Welcome and Introductions (10 mins)

  • 15:10-15:30: Structure and Deliverables (20 mins)

  • 15:30-16:10: Breakout Room 1 (Category Lens) (40 mins)

  • 16:10-16:20: Break (10 mins)

  • 16:20-17:00: Breakout Room 2 (Category Lens) (40 mins)

  • 17:00-17:10: Break (10 mins)

  • 17:10-17:50: Breakout Room 3 (Overview Lens) (40 mins)

  • 17:50-18:00: Final Voting (10 Mins)

  • 18:00-18:10: Break (10 mins)

  • 18:10-18:40: Grand Overview of 2 Workshops (30 mins)

  • 18:40-18:50: Car Park Issues (10 mins)

  • 18:50-18:55: First Draft of Foundational Recommendations (5 mins)

  • 18:55-19:00: Close (5 mins)

Workshop 2 Surveys

Gradient Red Yellow

1, 2 & 3

33 Recommendations

 Workshop 2

4, 5 & 6

34 Recommendations

Workshop 2

All

20 Recommendations

Workshops 1 & 2

Workshop 1 Surveys

Grey Round Patterns

Category 1

9 Recommendations

Access to Combination HIV Prevention

Deborah & Katie

Grey Round Patterns

Category 4

15 Recommendations

Reinforce and Renew Leadership

Deborah & Katie

Category 2

40 Recommendations

Knowledge, Accountability and Better Data

Anne & Luis

Grey Round Patterns

Category 5

6 Recommendations

Resources, Investment and Sustainability

Deborah & Katie

Grey Round Patterns

Category 3

3 Recommendations

Wider Determinants

Deborah & Katie

Category 6

30 Recommendations

Service Improvement

Ian & Jen/Steve